Ja hoor. Veel leveranciers verwachten dat je inlogt op hun website om daar je factuur te downloaden. Denk maar aan leveranciers als Esso Card Online, Total, … Maar OkiOki verlost je ook van dit gedoe.
Hoe een leverancierswebsite koppelen?
OkiOki voorziet vandaag koppelingen met de volgende leverancierswebsites:
- Acerta
- De Tijd
- Esso Card Online
- Securex
- Partena
- Total
Als je je gebruikersnaam en paswoord toevertrouwt aan OkiOki dan zal zij op regelmatige tijdstippen inloggen op deze website en je facturen voor je downloaden. Dit is een van de grote sterktes van OkiOki.
Hoe veilig is het om mijn gebruikersnaam en wachtwoord te delen met OkiOki?
OkiOki volgt de meest recente veiligheidsstandaarden. De inloggegevens die je in OkiOki bewaart, zijn enkel bereikbaar voor jou en OkiOki. Zelfs het OkiOki support team heeft geen toegang tot jouw gegevens.
Wat met andere leveranciersportalen?
Niet alle leveranciers die een portaal aanbieden, verplichten je om je documenten op hun portaal te gaan zoeken en downloaden.
Vele leveranciers versturen je hun facturen per e-mail. Dit kan als bijlage zijn (zoals Coolblue) of als link naar de PDF factuur (zoals Telenet). In beide gevallen zal OkiOki ze via de mail oppikken.
Als je nog geen facturen per mail ontvangt, controleer dan zeker even bij je leverancier of die optie bestaat. Voor een aantal leveranciers hebben wij alvast de check gedaan en leggen we je even uit (via onderstaande pagina's) hoe je bij hen op het portaal kan instellen dat ze de facturen per e-mail naar jou mogen versturen.
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.